Recensies

 

Familie van Keulen:

"Stevige schutting geplaatst, mooi afgewerkt en restmateriaal van de houten planken verwerkt in een bloembak. Dank aan JLS natuurlijk bouwen."

Familie Knops:

"We wilden 3 kleinere dakramen op zolder voor meer lichtinval en ventilatie. Dit is vakkundig en heel netjes gedaan. Ook de zolder werd telkens weer schoongemaakt door Ken. Al met al een perfect uitgevoerde klus."

Familie Möllenbeck

"JLS natuurlijk bouwen is zeer creatief, vakkundig en denkt goed mee in de wensen van de klant. Wij zijn heel erg blij met onze mooie overkapping en schuur, een moeilijke klus voor anderen, die zij, als ware uitdaging, heel goed hebben uitgevoerd. We hebben een juweeltje in de tuin staan en gaan hier heel lang van genieten.
Bedankt Ken, voor jouw creatieve blik en samenwerking om dit te realiseren!"

Familie Smeets:

"JLS natuurlijk bouwen heeft binnen 4 dagen bij ons 2 gipsplaat plafonds gemaakt. We zijn tevreden over het resultaat.
Het was af en toe worstelen met de mogelijkheden vanwege scheve/broze muren, maar uiteindelijk vonden ze voor alles een oplossing!"

Janssen de Jong onderhoud plus, uitvoerder Cor Hamstra:

“JLS natuurlijk bouwen biedt een totaalpakket aan mogelijkheden, zij denken mee en denken vooruit, weten anderen te inspireren en behalen doelen die gesteld worden. Ik hoop nog vaker met hen te kunnen samenwerken.”

 

Samenwerkingen