Over ons

Op 1 januari 2022 is JLS natuurlijk bouwen VOF opgericht. Ken Joosten en Kelly Joosten hebben vanaf december 2022 de overstap gemaakt naar JLS natuurlijk bouwen BV. Ken houdt zich bezig met de uitvoering in de bouw en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd als steigermonteur, timmerman, voorman en uitvoerder. Kelly verzorgt de administratieve taken en is het aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers.

 

JLS natuurlijk bouwen staat voor het bouwen met natuurlijke producten en stemt de mogelijkheden graag af op de wens van de opdrachtgever. Voor een uniek project waarin maatwerk essentieel is, draaien wij onze handen niet om. Sterker nog: dit doen wij het liefst.

 

 

 

Aannemen | Bouwen | Verbouwen voor particuliere opdrachtgevers

onze missie is het ontzorgen van onze opdrachtgever(s) door met hen mee te denken in het proces van de bouw en hen waar mogelijk oplossingen/mogelijkheden te bieden om een zo goed als zorgeloze bouw te ervaren. Dit doen wij door de opdrachtgever(s) mee te nemen in de planning van de bouw en gedurende de bouw open en eerlijk met elkaar te communiceren.

 

Aannemen | Bouwen | Verbouwen voor zakelijke opdrachtgevers

Onze missie is het ondersteunen in een project en waar gewenst het leiden van een project. Deze ondersteuning bestaat uit een open en eerlijke communicatie, het delen van vakkennis, het verlagen van eventuele werkdruk, duidelijke en gestructureerde communicatie naar bewoners en probleemoplossend te werk gaan.