29 augustus 2022

Gepubliceerd op 2 september 2022 om 16:02

Het is een tijdje stil geweest op onze website en sociale media kanalen. In ons geval was dat alleen om positieve redenen. Wij zijn aan het groeien. Omdat wij het merendeel van onze tijd aan onze opdrachtgevers besteden, is het updaten van onze website naar de achtergrond geschoven. Daar gaat verandering in komen. Wij zijn onze samenwerkingen én ons personeelsbestand aan het uitbreiden, zodat wij iedere opdrachtgever de kwaliteit, service en informatie kunnen bieden waar wij voor staan.

Voor de bouwvak zijn wij begonnen aan een nieuw project: een particuliere woning levensloopbestendig maken. De fundering is inmiddels gestort. Wij mogen een dakkapel bouwen, de badkamer renoveren, vloeren vernieuwen, een magnifieke keuken plaatsen en een aanbouw van fundering tot en met dak realiseren mét badkamer, wasruimte en slaapkamer. Wij kunnen wel stellen dat wij in onze nopjes zijn met zo'n mooie opdracht. 

We gaan een periode tegemoet van vernieuwing en het realiseren van dromen, zowel voor onze opdrachtgever(s) als JLS natuurlijk bouwen.