Nieuws

 

7 maart 2022

Vandaag zijn wij gestart met twee nieuwe projecten bij twee particuliere opdrachtgevers. Bij een project mogen wij een gedateerde badkamer renoveren tot een moderne, functionele en comfortabele badkamer. Bij het andere project maken en installeren wij een dakkapel, mogen wij de badkamer renoveren en vervangen wij een vlizotrap door een vaste trap. Zodra de projecten zijn afgerond zullen wij uiteraard foto's van de resultaten publiceren.  

Lees meer »

1 januari 2022

Vanaf vandaag zijn wij officieel JLS natuurlijk bouwen VOF. De handtekeningen zijn gezet, het nodige papierwerk is afgerond en de accu's zijn opgeladen. Wij mogen aan de slag!

Lees meer »

29 augustus 2022

Het is een tijdje stil geweest op onze website en sociale media kanalen. In ons geval was dat alleen om positieve redenen. Wij zijn aan het groeien. Omdat wij het merendeel van onze tijd aan onze opdrachtgevers besteden, is het updaten van onze website naar de achtergrond geschoven. Daar gaat verandering in komen. Wij zijn onze samenwerkingen én ons personeelsbestand aan het uitbreiden, zodat wij iedere opdrachtgever de kwaliteit, service en informatie kunnen bieden waar wij voor staan.

Lees meer »